30 dec. 2012

Candycenzii.....!!

Hey, o sa incep prin a va spune Merry Christmas si La Multi Ani toturor Stefanilor si Stefanelor !! Imi cer scuze pentru "vacanta" noastra lunga scurta! Va sunt datoare cu candycenziile pentru vol 3-4 din Jurnalele Vampirilor( vol 5-8 acusi). Asa ca, sa n-o mai lungim...incepem...
Candycenzie:  vol 3, Jurnalele Vampirilor by L.J. Smith, "Furia":
Coperta si Descriere:
 RAGOSTEA POATE SA UCIDA! Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell’s Church... iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala. Elena transformata, fata cu parul de aur a devenit ceea ce odinioara se temuse, dar si dorise sa devina. Stefa chinuit de pierderea Elenei, e hotarat sa puna capat pentru totdeauna luptei cu fratele sau– indiferent cu ce pret. Damon:In sfarsit, Elena este a lui. Dar oare setea sa de razbunare impotriva lui Stefan ii va otravi triumful?



Candycenzie:
Cand am citit primele pagini eram in extaz!!! Elena il alesese  pe DAMON!!!! Dar, binentels era prea frumos  sa fie si adevarat, deoarece ea se intoarce la prea iubitul ei, Stefan. Insa, nu totul e roz, o fantoma a trecutului  ii chinuie pe frumosii nostrii protagonisti. Atrasa intr-o batalie sangeroasa, Elena are un sfarsit tragic. La fel si aceea pre frumoasa, dar sarita de pe fix, fantoma a trecutului, iar moartea ei prevede si dezastrul din urmatoarea carte. 
Nota:
4/5. 
P.S: Eu nu prea mi-am dat seama, deci cine e pe coperta? Kathrine sau Elena? Help!
vol 4, Jurnalele Vampirilor by L.J. Smith, " Reuniunea":
Imagine si Descriere: 
 DRAGOSTEA POATE SA UCIDA: O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church– un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut. Elena revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor. Stefan, chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata. Damon, alaturandu-se fratelui pe care odinioara il socotea dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.




Candycenzie:
Elena...is...DEAD!! Ea comunica cu mediumul nostru preferat, Bonnie si ii prevesteste pe toti de oroare ce se abate asupra orasului( urmarea mortii lui Kathrine). Cei 5, cu ajutorul Elenei si a cuiva total neasteptat reusesc sa invinga un Originar...( nu mai tin minte daca nu cumva era cu 'l'). Si, la sfarsit o surpriza ii uimeste pe toti: Elena....INVIE!!! Cartea e scrisa din perspectiva lui Bonnie, care pofteste la fructul interzis( imi venea s-o injur pe autoarea cand am citit ceva ce ma uimit total si din pacate cam continua si in celelalte volume). 
Nota:
4/5. 
Cartile pe puteti cumpara cam de oriunde, daca nu le aveti deja. Sa va marturisesc ceva: Adevarul e ca, inainte sa citesc vol 5-7, spuneam ca 1-4 sunt grozave. Acum, cand am citit si vol 8, pot spune ca sunt o nimica toata!! Debia astept sa fac recenziile pentru 5-8, pe care le voi face separat, adia pentru fiecare carte.
Daca ar trebui sa dau o nota pana acum la carti...cred ca ar fi 4,5/5. Adica, a fost aproape de perfectiune. 
Pfff..ce sa va mai zic? 
Va candycesc:))

4 comentarii:

  1. Văd că ţi-au plăcut :) Mie îmi venea să-i dau cu ceva în cap Elenei :)) Am rămas la volumul 3, nu cred că o să mă apuc şi de celelalte în viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadycesc? suna ciudat! dar dragut blog

    RăspundețiȘtergere