11 sept. 2015

Cum a murit Pufuleț

Și bineînțeles cum a înviat să scrie toate astea...

Doamne, deci, vreau înainte de toate să vă spun ca mi-a fost supeeer dor de voi toți, deși sunt sigură că lumea nu prea a mai trecut pe aici. Da, m-am hotărât să mă întorc.
Am renunțat într-un fel la blog (și regret) pentru că, umh, ăă, da... nici eu nu știu de ce. Cred că devenise o responsabilitate mai mare decât mă așteptam. Cum eram/sunt mai copilăroasă m-am panicat puțin și am lăsat totul baltă (bine, toate astea în subconștientul meu, pentru că nu m-am gândit ”bă gata, nu mai scriu”, pur și simplu amânam și cu timpul a devenit o obișnuință
Totuși m-am trezit azi că vreau să pun din nou blogul pe picioare, sper că mai e lume dornică să mă citească pe aici, iar dacă nu, atunci sper că o să vină. Am și câteva surprize de revenire, o boacănă și un concurs!!!!!!

Am să continui să vă spun cu ce mi-am ocupat vara.
Nu am făcut tot ce mi-am propus din păcate (la fel ca în fiecare vară, din păcate), dar am reușit să fac un pas în ceea ce privește Wattpad-ul. Mi-am împlinit o mică dorință, să mă apuc să scriu, cei interesați să dea click aci.
Am citit puțin, nimic pentru școală (heh, ha... ce surpriză), bună 2 la română. Yey.
Vara asta am ieșit cu prietenii, și mă credeți sau nu, chiar e fain să mai ieși din casă (creaturile astea numite oameni, nu sunt chiar așa rele, trebuie doar să îți alegi câteva persoane cu care să comunici și să ieși, sfat a la Pufuleț)
Nu am fost prea productivă, planul meu includea multe lucruri, dar nu prea am bifat multe. Totuși m-am uitat la câteva seriale.
Mă bucur că m-am hotărât să mă întorc aici, înapoi în blogosferă, locul unde m-am simțit mereu bine, unde am avut prieteni (sper că îi mai am), unde m-am simțit ca acasă, locul de care am aparținut și la care vreau să mă întorc acum.
Sper să postez cât mai mult. Am să îmi fac loc în program pentru micul meu blog , la care țin mai mult decât îmi aminteam.

V-am țucat!

18 comentarii:

  1. Şi eu am murit vara asta sau aproape murit. Heeeii, cont pe Wattpad, imediat arunc un ochişor, sunt curioasă să-ţi văd povestea. Spor la scris şi bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca te reintorci si tu. Si apreciez super mult! Sper ca ti-a placut.
      Te tuc!

      Ștergere
  2. Bine ai revenit in blogosfera! Sunt sigura ca mai ai prieteni pe aici, am observat ca cei de pe aici renunta greu la prieteni :)) esti in siguranta :)) Abia astept urmatoarele postari si arunc imediat un ochi pe contul de wattpad ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, Pufuleț, în sfârșit te-ai hotărât să-ți aprinzi candela. Mă bucur că ai revenit și vreau postări.^^ Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awwwh, ei bine, a trebuit sa iau una noua :)). Sper sa iti placa^^.
      Te tuc!

      Ștergere
  4. bine ai revenit! :) mi-au lipsit postările tale. ^.^
    ''pentru că nu m-am gândit ”bă gata, nu mai scriu”, pur și simplu amânam și cu timpul a devenit o obișnuință'', cam aşa am fost şi eu în ultimele luni..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, si mie mi-au lipsit comentariile voastre si toata fainosealea de pe aici^^. Si eu care credeam ca sunt singura xD.
      Te tuc!

      Ștergere
  5. Hey, hey, hey! Ma bucur ca te-ai intors pe blog. "Toate drumurile duc pe blogosfera" ^^" Sunt tare curioasa de viitoarele postari!
    xx
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei^^. Si eu ma bucur sa vad ca mai e lume pe aici. Adevarat xD. Sper sa iti placa.
      Te tuc!

      Ștergere
  6. Heii. E bine că ai hotărât să te întorci, abia așteptăm să vedem ce o să postezi! #hug >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Welcome back! Mi-au llipsit pufocenziile tale și cum vedeam câte un iepuraș pe net, mă gândeam la articolele tale! *virtual hugs*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. It's good to be back. Awwwh, ce dragut! Si mie mi-ai lipsit. *hugs back*
      Te tuc!

      Ștergere
  8. Pufuleț revine! Iuhuuu! :d

    RăspundețiȘtergere
  9. Waaa, ce blog drăguuuuuuț! Am început să-ți citesc blogul. Totul , de la început! Scrie, scrie, scrie! Nu te da bătută! Eşti aşa creativă şi aşa awesome! ^.^ Da, într-adevăr, e o mare responsabilitate să ai un blog, dar ce să-i facem, ce sacrificii nu am face noi pentru prietenii dragi , iubitori de cărți? :3
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ca mi-ai scris, cred ca o sa ne intelegem!^^ Hmm, eu am perioade si perioade, cand nu postez, ori scoala exagereaza pentru a n-a oara, ori sunt preocupata de alte lucruri, adica am perioade mai pline... :)
    Cred ca toti avem momente in care lasam balta blogging-ul, nu stiu cauza, dar stiu efectul :).
    Pupiici si multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere