2 nov. 2014

Domne feri

Voi mai aveți timp? Eu în clasa a 9-a nu prea am timp sau chef de citit sau orice altceva... Mă urăsc pentru asta, plus că iar lipsesc.
Off! Voi cum o duceți? Ce mai faceți? Mi-e dor de voi!
Sper că voi aveți mai mult timp ca mine. Vreau ca foarte curând să organizez un concurs și să mă apuc de postat!!! Deci fiți antenă, pentru ca Puf TV revine.
V-am țucat!!!

10 comentarii:

  1. Nu esti singura, Pufulet. Asa se intampla la liceu, nu ai prea mult timp si cand reusesti sa-ti faci putin timp si pentru tine nu-ti arde sa faci nimic. Si totusi am avut mai mult timp liber in a 9-a si a 10-a decat am acum :)) Acum cum prind putina ocazie de a nu face nimic, cum dorm.

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, stai liniștită, clasa a 9-a e mai grea. A 10-a e ușoară, a 11-a încep pregătirile pentru bag și... Eh, bine, apoi urmează clasa a 12-a, care e iad. Hi, hi! Ține-te de învățat și totul o să fie bine, noi te așteptăm aici.
    PS: Aș fi foarte bucuros dacă ai trece și pe la blogul meu, am câteva concursuri frumoase, zic eu, active: http://falled.blogspot.ro/.
    Succes și zi fiană!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pufi mamă...oh, pufulete drag.Știu cum este...dar vei trece peste.Mă bucur că nu ai în gând ideea unui masacru în masă. Da, aparent facultatea îmi mănâncă sufletul , timpul și îmi omoară toți neuronii,cu toate astea este genial. Desigur, timp de citit primul an de facultate..la fel ca în clasa a 12-a prea puțin, dar cu greu, mai timid reușești, desigur, nu vorbim de cursurile mentorilor noștri , dar este ok. Pufi, vezi că eu nu uit, vreau, dacă ai timp impresii de la bal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt prea bine, insa merg inainte fara prea mult entuziasm. Spor la scoala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Of...sincer mi-e dor de clasa a 9 a, pentru mine a fost faina si imi aduc aminte ca radeam mult cu colegii:d. A 10 a fost sufocanta...dar pretuieste timpul caci iti va fi dor de liceu.

    RăspundețiȘtergere
  6. pufulet pot sa las link ul unui concurs aici? te rog.
    http://cuvintevrajite.blogspot.ro/2014/11/concurs-endgame.html
    daca nu e ok , sterge te rog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu mai am timp...de-abea dacă pot citi 50 de pagini,mai spre seară.Mare păcat,cu liceul ăsta!Și e așa greu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimeni nu cred că mai are timp e citit :D Eu am citit extrem de puţin în ultimul timp. Spor la şcoală!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici eu nu rea reuseam sa-mi fac timp in liceu sa citesc:( ma ocupam de teme sau citeam doar ce aveam pt scoala.
    Am o veste buna:Ai castigat pe blog lui Ely o carte. Sa o contactezi cat poti de repede, in 3 zile.
    Si eu am castigat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Haha! Daca tu in clasa a 9a spui ca nu mai ai timp de nimic si esti obosita, noi astia din clasa a 12a, ce sa mai spunem, Pufulet? Am un program in asa fel incat de abia mai trec pe acasa, cred ca parintii mei au si uitat cum arat. Glumesc, dar cine stie ?! De citit, nici atat. Nici cartile pentru BAC nu cred ca o sa apuc sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere