15 sept. 2014

Și dus-o fost

Din păcate (de ceeeeeE????) vacanța s-a încheiat, și sunt prea tristă ca să fac o postare super-pufuleț.
Prima mea zi de școală n-a fost așa jmekeră cum mă așteptam. Toți stăteau în grupulețe, după ce am făcut cunoștință cu ei, nici nu mă băgau în seamă (nu că aș fi cea mai agreabilă persoană ever, îs un pic nebună), vreau ca mâine să fie mai bine. 
Sper ca voi să fi avut o zi mai faină.
Vreau vara înapoi, vreau vacanță!!!1!1111!!1 Eu fac grevă, măcar să avem 3 luni întregi, ce porcărie e asta?!

Probabil că voi posta mai puțin, o recenzie e pe drum, sper să nu mă las de tot pe tânjeală și să mă ocup și de blog. Cum vacanța n-o pot aduce înapoi, vă urez un an ușor de școală/facultate.

Cum a fost prima ta zi de școală?
Vă țuc!

16 comentarii:

  1. O să fie mai bine zilele viitoare, după ce stați mai mult timp unii cu alții, o să vezi :) Have fun în noul an și concentrează-te pe pățile frumoase ca să ai cel mai pufos an școlar :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum câteva clipe scrisesem un comentariu lung ...acum mi-am pierdut cuvintele, dar nu cred că , contează cu adevărat lungimea acelui comentariu pierdut* de ce nu am văzut eu că nu eram autentificată pe blog* ci cuvintele acelea sincere ce erau redactate aici..dar am să o iau de la început, poate mai organizat ...* neh,nu va fi așa * Păi, în primul rând, vreau să îți spun că toate începuturile sunt dificile, prima impresie , poate fi atât doar o impresie, ea se poate schimba sau să rămână aceeași , de multe ori poate fi justificabilă sau în caz contrat, să rămânem cu impresia că a fost o etichetă pusă în grabă. E o chestie cu dus-întors. Va fi un mâine, un mâine mult mai potrivit. Mai frumos.Desigur, privind în urma mea ...că de azi am trecut prin stări de nostalgie pentru că e prima oară când eu stau în afara acestor evenimente și e frustrant, pentru că, fără să realizez, parcă acum îmi e dor de cuvintele directorului nostru care ne făcea măgari și nesimțiți încă din prima zi, a fost adorabil ...serios, poate ar trebui să mă obișnuiesc cu asta sau nu...ah, al doilea punct, vreau să îți urez succes în noua ta etapă și bucură-te de fiecare clipă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te pup și te îmbrățișez cu mare drag.

      Ștergere
    2. Multumesc mult de urari si de comentariul lung, n-ai idee ce ma bucur cand le vad!
      TE TUC si iti dau cea mai pufoasa imbratisare!!!!

      Ștergere
    3. Iar eu am să o primesc cu drag, că tare nevoie mare, aveam de ea * aici am inserat o inversiune dubioasă, dar eh*

      Ștergere
  3. E normal să fie așa în primele zile, stai liniștită, lucrurile se vor așeza treptat. Succes în noul an! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce clasă ești? Succes cu noul an școlar, eu deja am teme pentru a doua zi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A 9-a.
      Multumesc, la fel! De ce ai teme? Moama, ce aiurea... :))
      Te tuc!

      Ștergere
  5. Aaah, știu sentimentul. Eu încă mă aflu în starea de negare :)). Nu accept că a început școala, deși deja mi se bat apropouri cu privire la olimpiada de istorie... Nah, ce să facem? Trebuie să ne adaptăm. Și nu te lăsa influențată de prima impresie. Treptat, ai să te obișnuiești cu ei și invers. Și noi, inițial, am fost niște sălbatici, ca să spun așa :)), dar acum suntem îngrijorător de deschiși, zicem toate tâmpeniile care ne trec prin cap. Tu trebuie doar să lași totul să curgă de la sine, nu foța nimic. Împrietenește-te cu toți, dacă e posibil, și vezi-ți de viața ta, eu așa fac, și o duc foarte bine :-D.
    Baftă! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună scumpo!
    Cu siguranță vin și zile mai bune,așa este când treci în alt ciclu de învățământ!
    Îți doresc un an școlar plin de reușite și multe bucurii!
    Te pupic dulce..!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e la inceput, dar cu timpul o sa vezi ca o sa fie frumos la liceu. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  8. Pufi meu drăguț și sexy!!! Îți urez un an minunat, plin de momente memorabile și sper să îți faci cei mai osăm prieteni din lume! Te pup, spor!

    RăspundețiȘtergere
  9. HAI CA TRECE SI asta, te inteleg perfect!!Si eu am o stare asemenea..Nu mai baga toata lumea rea in seama, iti faci rau singura. Pupici!!And a big HUG!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Prima mea zi de scoala a fost... a fost.
    Minunatii mei colegi s-au certat pe banci, avem 5 tipe noi (30 fete - 4 baieti jmen jmen), diriginta ne-a asezat ea in banci, s-a lasat cu bocete, apoi cu inujuraturi, m-au strans pantofii, am facut bataturi, cand am ajuns in cartierul meu nu mai puteam sa merg asa ca m-am descaltat si am defilat in dresuri vreo 6 minute pana acasa, matusa-mea se interesa daca au trecut oameni pe strada ca nu cumva sa o fi facut de ras la vreun vecin.
    A fost minunat, yay!
    Acum chill, asa e cand esti bobocel, dureaza ceva pana te obisnuiesti cu colegii. In prima saptamana imi amintesc ca nu prea am vorbit cu nimeni, eram nervoasa si suparata, si deja ma vedeam singura in banca, parasita in fundu' clasei inundata in propriile-mi lacrimi. Si ghici ce?! Nu a fost deloc asa :)) Rabdare Pufulet :3
    Ciuss ;)
    Si multa, multa bafta <3

    RăspundețiȘtergere