11 sept. 2014

Libris, 20 de comenzi gratuite


Libris.ro

Am aflat de o super chestie pe Libris, dacă ai noroc, poți fi ales sa ai 100% plătită comanda indiferent de preț (plus transport gratuit)! Am zis să vă zic și vouă...
Cât de tare e asta?
Da-ți click aici, sau pe banner și fugiți să faceți cumpărături, ce mai așteptați???

Ps: eu cred că o  să șterpelesc (adică o să o rog pe mama) niște bani dintr-o bancă sau dau o spargere (caut personal neînfricat, cu poftă de adrenalină și bani) să profit și eu, cine știe, oricum e un win-win situation, ori primesc cărțile pe gratis, ori îmi ajunge comanda (căăăăăăăăărți)

V-am tucat, eu zic să profitați!

6 comentarii:

  1. Vin cu tine la jefuit bănci. Ce spui sa căutăm pe cineva cu conturi groase în bănci. Lăsând gluma la o parte ...as profita puțin de oferta asta. Însă facultatea îmi va mânca și sufletul nu doar buzunarele. Hei..stau sa mă gândesc când pot sa iau și eu ceva. Profită cât mai poți de cumpărat carti. Ca de la o vârstă. ...la salar mai pupam noi cărți ori...Dacă ne vom lua vreun ssoț dr

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatica esti! Te admir draga mea, pentru perseverenta, alte fete de varsta ta viseaza cai verzi pe pereti, tu visezi carti..Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mai demult am primit ofertă la Orange,plăteai 199 de lei și primeai 50 de cărți din colecția ,,Bilbeoteca pentru Toți”-ofertă inițiată tot de Libris.Ăștia de la Libris au chestii foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ma anunti cand vrei sa dam marea spargere muahaha >:) O sa ma asigur ca totul va parea o coincidenta miiiica :3

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe...eu am fost una dintre norocoase :3

    RăspundețiȘtergere