15 aug. 2014

Tag: Behind the blog + edit-ul pe care n-o să-l vadă nimeni

M-am tot gândit cât de puține lucruri știm de fapt despre blogării noștri favoriți sau care ne plac... apoi am spus: ”Pot rezolva asta! Dar cum?” mi-am dat seama că cea mai bună soluție va fi un tag!
(btw, din câte știu tag e corect scris și tagg, so pls don't kill me)

Regulile sunt simple:

Trebuie să răspunzi sincer.
Trebuie să iei imaginea tag-ului și s-o încorporezi în postarea ta.
Tăguiește cât mai mulți din blogării tăi favoriți/care îți plac foarte mult :)).

Acum cerințele, vor fi 7 întrebări universale (pe care le ia toată lumea) și 4 (sau mai multe, dar minim 4) lucruri pe care vrei tu să le știe lumea.

1.Din ce oraș ești?
Iași.

2.Câți ani ai?
Am 14, dar fac 15... anul viitor. Trec într-a 9-a, deci nu mă considerați prea mică.

3.Care e mâncarea ta preferată? Dar dulcele preferat?

Oh, asta e grea, de ce dau întrebări grele? Spaghete, pentru că vorbim de mâncare... Iar ca dulce, înghețata de ciucalată, pentru că e vară!

4.Care e cel mai mare vis al tău?
Să devin actriță și scriitoare de succes. Am zis vis, nu dorință realizabilă...

5.Cea mai mare frică a ta este:
Um, uhhh, n-am nicio frică? Cred... poate. Stați să mă gândesc... Cred că mi-e frică de faptul că s-ar putea să mor singură și nerealizată pe plan profesional, că îi voi pierde pe cei la care țin și că s-ar putea ca într-o zi (ferească sfinții) să-mi ardă cărțile, deși nu m-am mai gândit la asta de ceva vreme... mersi! Doamne, ce bună-s la întrebări, ah, și fun fact, mă gândeam de multe ori ce aș face dacă ar fi un incendiu. Aș pune toate cărțile într-un ghiozdan, le-aș arunca pe geam, apoi aș lua laptop-ul și aș fugi (asta în cazul în care familia este în siguranță, adică ale mele cărți, muahahahahaha, glumesc... te iubesc mamă, tată :)) )

6.Care este citatul tău preferat, dar moto-ul?
Citat preferat:
Moto: 
Spread the love!

At least I try. Ah, de asta vă tot spun că vă tuc. În viața reală mai mult îmbrățișez de cât să tuc persoanele. 

7. Aici o (sau mai multe) întrebare/i pusă/e de cititorii tăi, revin-o cu un edit.

Am revenit cu acest mic edit abia acum, ca să fiu sigură că nu mai sunt alte întrebări, acum să vă răspund:
Crissu♥Atunci când închizi seara ochii, la ce te gândești înainte să adormi? 
Asta e o întrebare greluță, pentru că mă gândesc la altceva de fiecare dată. Dar cel puțin la început mă gândesc la faptul că vreau să adorm și/sau că mi-e foame. Dar mai am momente filozofice în care mă gândesc la diferite scenarii și întrebări fără răspuns concret.
Ce te inspira atunci când editezi un articol pentru blog?  
Idea care îmi vine pe moment, la mine nimic nu e concret, totul e spontan, îmi las degetele să se lege de creier și să danseze împreună pe tastatură (se vede ca trebuie să mă culc, prea multă filosofie :)))
Care este lucrul sau ființa ce te aduce cu picioarele pe pământ , atunci când simți ca totul ți se năruie? 
Aș vrea să zic un prieten, dar nu ar fi adevărat, observ că ai spus ființa, nu persoana (smart... verry smart), dar nu am un animăluț (ÎNCĂ, MAMĂ, ÎNCĂ AȘTEPT... câinele pe care mi l-ai promis...). De cele mai multe ori rămân închisă în mine, și eu sunt singurul meu sprijin (aș vrea să mulțumesc pentru această mică lipsă de nevoia de a împărtăși... celor trei -super- prietenii eșuate, nu că mă destăinuiam prea tare înainte).

Cioburi de vise: Care sunt melodiile tale preferate?
Ei bine, nu știu dacă sunteți gata pentru răspuns, dar îmi plac mai multe melodii de-alu Banks (îmi place mult cum cântă) și nu pot alege. Și momentan am o mică obsesie pentru DollHouse, și mai ascult Iggy, am o mulțime care îmi plac, dar nu am o melodie preferată. Am obiceiul de a asculta o melodie pana nu-mi mai place...



Dacă prefer cărțile în engleză sau în română?
Păi având în vedere că nu am citit nicio carte în engleză, presupun că în română, dar având în vedere că în afară se publică toate cărțile astea FANTASTICE, în engleză.
 Care este locul/site-ul tău preferat de cumpărat cărți?
Oriunde e mai ieftin! Mai ales elefant și Libris.

larisaoana: Ce note ai luat la examen?
La română 9,65 și la mate 9,20
La ce profil ești
Filologie bilingv engleză


Acum câteva lucruri despre tine:

Spun de cele mai multe ori adevărul verde-n față, dacă ceva care ție îți place nu-ți stă bine, eu îți zic, chiar dacă te superi pe mine, ăsta fiind primul exemplu care mi-a venit în minte... Poate de asta nu am așa mulți prieteni...

Sunt una din cele mai nebune persoane pe care le vei întâlni, deci nu te speria, pot fi și foarte serioasă. Cred că sunt amuzantă... bineînțeles, astea toate cu modestie spuse.

Primul și singurul meu celebrity crush este (sper că nu vă așteptați la prea multe din partea mea...) Dylan O'Brien

Joc LoL (league of legends) pe serverul EUW.

Nu-mi place să gătesc, dar îmi place să mănânc, având în vedere că după 2 ore după ce am mâncat mi-e foame iar...

Pare rău la mine să dezamăgească la voi, dar îmi plac mai mult îmbrățișările de cât ”pupicii”.

Chiar dacă îmi place să împrăștii dragostea, nu cred în dragoste după o lună sau 2, nici 3, ca să iubești pe cineva trebuie să fii sigur că-l iubești cu totul, de la părțile bune, la cele rele.

Nu am avut în viața mea un prieten (a se înțelege iubit, dar iubit e cineva pe care îl iubești, iar alte sinonime n-am), dar dau o grămadă de sfaturi bune legate de relații (oh, uite un sinonim).

Din clasa I până-ntra 6-a am urât engleza, iar acum m-am dus la bilingv engleză (oh, the irony).

Când mă enervez încep să înjur (poate nu-s asa draguță cum credeați voi). 


Aș vrea în primul rând să-i nominalizez pentru acest tag pe toți cei care-mi citesc blogul să îl facă în caz că nu i-am nominalizat.

Acum dau acest tag spre următoarele bloguri: Meduza blânda , Walking on Letters , Cioburi de vise. , 

Sper că vă place tag-ul.
V-am tucat!





19 comentarii:

  1. Esti un pufulete extrem de ingenios. Multumesc din suflet pentru acest tag, nu ma asteptam la asta, asa ca voi incerca sa ma ridic la nivelul intrebarilor tale, in ceea ce priveste sinceritatea...Ok, consider ca ai adresat niste intrebari de bun simt, ce ar fi sa iti adresez si eu , macar doua...le accepti? ( Atunci cand inchizi seara ochii, la ce te gandesti inainte sa adormi? Ce te inspira atunci cand editezi un articol pentru blog? care este lucrul sau fiinta ce te aduce cu picioarele pe pamant , atunci cand simti ca totul ti se naruie? ) Sper, doar sper sa iti faci putin timp si sa raspunzi la micile mele curiozitati, cu mult drag, crissu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! N-ai pentru ce, cum sa nu te astepti?!
      Am raspuns.
      Te tuc!

      Ștergere
    2. Ești un pufulete nemaipomenit
      Un cățeluș drăguț
      .....sper să primești unul cât mai curând posibil
      Pentru că sunt deosebiți și prietenoși. Mulțumesc mult pentru ca ai răspuns curiozităților mele.

      Ștergere
  2. Buna Pufulet am luat si eu acest tagg si am incercat sa raspund la intrebarile tale cat mai sincer uite http://booksormovie.blogspot.ro/2014/08/tag-behind-blog.html aici... O zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, ce tinerica esti...si esti o asa cititoare..Bravo tie..Te invit la un concurs simpatic, premiile nu sunt carti, dar data viitoare bagam si niste carti..http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/concurs-cu-premii-de-suflet.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trecut si eu clasa a9-a si sunt tot la bilingv engleza pe filologie :D Multam de tag o sa -l fac cu mare,mare placere >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Ești o persoană foarte interesantă,Pufulețule! Mi-a fost tare dor de tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://newcomiclife.blogspot.ro/p/lepse.html

      Aici e tag-ul! Mulțumesc mult!

      Ștergere
  6. Ce tag simpatic!! Multumesc frumos pentru "nominalizare", voi incerca sa il completez azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc mult pentru tag! Chiar aș vrea să te cunosc după ce-am aflat așa de multe lucruri despre tine, îmi ești simpatică! :D Oare are ceva dacă aleg să răspund aici? O să îmi ia 3 săptămâni să îmi amintesc de tag și încă una ca să-l scriu ... De obicei așa se întâmplă!

    1. Moldova ^_^ ( știu, știu, nu sunt prea exactă ) Ci bini câ am găsât o moldoviacă pi aici! :)) Hahah.
    2. Aproape 16
    3. Îmi place ... hm, tot. Glumesc, glumesc! Îmi place și mâncarea nesănătoasă, dar și cea sănătoasă. Depinde de cum mă nimeresc, sunt zile în care aș devora o ciocolată întreagă și zile în care pentru o salată de fructe aș da orice.
    4. Să mă realizez pe toate planurile și să fac mereu ce-mi place.
    5. Să nu reușesc să-mi împlinesc dorințele!
    6. Citat preferat, motto, propoziție drăguță, nu știu, dar mereu mă întreb „How many people would you impress if the world was blind?”
    7. O întreb pe Pufuleț care sunt melodiile ei preferate, dacă preferă cărțile în engleză sau în română și care este locul/site-ul ei preferat de cumpărat cărți !

    Ceva despre mine ...

    Sunt o persoană pasionată de handmade și artă. Încerc să văd doar calitățile oamenilor, nu și defectele lor. Îmi place mult istoria, româna și engleza. Sunt foarte indecisă, stau 4 ore pentru a decide dacă vreau să fac lucrul x sau y. ( și chiar încerc să fac decizii spontane :)) )

    Sper că nu e nici o problemă că am ales să completez tag-ul chiar aici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i problema, ma bucur ca ai raspuns! Am raspuns si eu întrebarilor tale.
      Te tuc

      Ștergere
  8. Aici am completat tagul: http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2014/08/tag-behind-blog.html
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Heeei ^_^ Eu sunt noua pe blogul tau, dar ti-am citit cateva dintre postari si ma super prinde modul de a scrie.. Ce mai, imi super place! Am dost si eu nominalizata la aceasta leapsa si am facut-o. Daca vrei o poti citi pe blogul meu (bineinteles ca pe blogul tau, oana, ca doar nu scrii pe blogul altcuiva): oanabooks.wordpress.com .Stii cat de mandra sunt ca a gasit o moldoveanca in blogosfera? Bine, mai stiu cate fete din zona asta cu blog, dar tu.. Tu ai 14 si faci 15 anul viitor. Tu tocmai ai intrat in clasa a IX-a. Iar eu am 14, fac 15 anul viitor si intru in clasa a IX-a. Credeam ca sunt sigura boboaca de pe-aici si uite, te intalnesc ^_^
    Daca nu sunt indiscreta, ce note ai luat la examen? Si la ce profil esti? Am citit ca bilingv, dar ce ce mai exact? Ah, si, inca una: Iti place sa gatesti?
    Te asigur ca voi mai ramane de aici. Te pup cu drag! :*
    PS: Sper sa nu iti fi parut o ciudata. :">

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur! Am sa arunc o privire. Iei, un toast pentru fetele si baietii dati la scoala la 6 ani!!! Am raspuns, si la ultima intrebare era scris in tag xD ca nu imi place, din pacate...
      Sper sa mai revii, si nu, nu esti o ciudata!
      Te tuc!

      Ștergere
  10. Eu eu eeeeeeu am văzut edit-ul!!! Și l-am citit pe tot, deși mi-a fost dor de animăluțele pufoase :( Și la faza cu prieteniile te înțeleg, people really suck at this friendship thing. Eu mi-am luat o singură țeapă și mi-a ajuns, dar 3... oau.
    Șiiii ca să închei pe un ton vesel, îți urez bun venit în clubul celor care filozofează înainte de culcare :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Heii! Am reusit, in sfarsit, sa completez si eu tag-ul :)) http://book-and-stuff.blogspot.ro/2014/08/tag-behind-blog.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Heehhe, uite că am văzut update-ul! ^_^ Mersi că ai răspuns, Pufuleț! :*

    RăspundețiȘtergere