19 aug. 2014

August Read-a-Thon progress

Ce faceți? Ce ați făcut la ART? Nu foarte bine? Nici eu, adică am citit 4/6 (pentru că Eragon nu m-a prins, iar Scrisoare de dragoste nu am reușit să o iau de la bibliotecă, dar nu-i bai! De ce? Pentru că am/ai citit, și practic asta era toată ”șmekeria”. Vă întrebați de ce postez abia acum? Păi am avut ceva treabă de rezolvat și câteva întâlniri cu o blogger-iță ieșeancă (ea) foarte drăguță și fabuloasă.
Acum vă prezint progresul meu pe care nu l-am notat cum trebuie:

Day 1: 227 pagini
Day 2: 217 pagini și o carte terminată
Day 3: 45 pag din Paranormal
Day 4: 223 și o carte terminată (Căutând-o pe Alaska)
Day 5: 29 pagini din Eragon și 300 de pagini din Paranormal (carte pe care am și terminat-o)
Day 6: 200 de pagini din Ultima Vrăjitoare din Transilvania pe care am terminat-o pe 11.
Un total de:  1233, wow, nu mă așteptam la așa un număr...
Mă bucur că am organizat acest maraton, dar mi-am dat seama ca 6 cerințe (pt mine 6 cărți) sunt greu de îndeplinit într-o săptămână. Așa că m-am gândit ca data viitoare să se întindă pe 2-3 săptămâni, având în vedere că urmează școala/liceul/facultatea și nu o să aibe nimeni timp.

Acum, voi ce ați făcut?
App, am adăugat listei de cărți pe care le vând Năuca și Nălucul, Cele 9 vieți ale lui Chloe King, Jocul Minciunii și Cele 13 motive!!!
V-am țucat!

16 comentarii:

  1. Te-ai descurcat chiar foarte bine :) Peste 1200 de pagini, asta chiar e ceva. Felicitări!
    Organizez și eu un read-a-thon, dacă vrei să participi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, bun,bun. Felicitari!
    Nu pot spune ca am fost la fel de vrednica, am citit doar 796 de pagini, dar este un inceput.
    Asteptam urmatorul challenge !!
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei....1. Felicitări pentru progresul tău, în ceea ce priveşte lectura. 2.Datorită iniţiativei tale, am reuşit să ies din reading slump. Câh-âh-h. asta şi cel mai probabil vizita la Mare şi bunici, care a coincis cu minunăţia asta de provocare .
    3. Deşi, oficial am declarat că nu voi participa la maraton, ceea ce neoficial am făcut, am reuşit totuşi să lecturez în acea perioadă 5 cărticele . Mda, ce poţi să faci atunci când eşti paralel cu iubirea faţă de mare, plajă, populaţie . A, cărticelele mele, hm, Peter Pan 5/5 ,Familia Adams 5/5 ,Printre Lupi 5/5 , Sub Aceeaşi stea ...aici e ceva mai complicat.Jurnalul unui adolescent timid Prefer ca cele două cărţi să nu le notez deocamdată. eu, momerntan mai lecturez ceva, sper să văd, câte cărţi pot marca până la finalul acestei luni, nu am mai lecturat de foarte mult timp şi acum simt nevoia să o fac. Deşi, în medie pe lună citeam maxim 5 luni , minim una singură. Deci, da, cititor leneş.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. * Rectificare 5 carti, scuzele mele pentru violarea din neatentie a limbii romane :))

      Ștergere
    2. Multumesc, ma bucur ca ai participat intr-un fel pana la urma, vad ca ai citit mai mult ca mine :)).
      Stai calma ca eu vara asta am cam stat pe tanjeala... App astept si eu de la tine o recenzie la a unei carti de John Green, is curioasa sa vad ce crezi tu.
      Te tuc!

      Ștergere
    3. A venit deja
      Hey mințile geniale gândesc la fel.

      Ștergere
  4. Oricum ar fi, ai citit enorm de mult! Eu știu că n-aș reuși să citesc atât de mult într-un timp atât de scurt. Și parcă mi-ar fi teamă că, citind prea repede, risc să pierd anumite aspecte mai subtile ale cărților. Tu n-ai simțit asta?
    P.S.: Sunt curioasă cum ți s-a părut „Looking for Alaska”. Poate o recenzie în viitorul apropiat? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit ceva... Pai depinde si cat te prinde cartea si cate pagini are.
      Oarecum, intr-un fel imi pare rau ca nu am stat mai mult sa savurezunele secvente, dar de obicei daca imi place o carte o citesc intr-o zi, nu e neobisnuit pentru mine :)).
      Trebuie sa fac acestei carti o recenzie cat mai curand.
      Te tuc!

      Ștergere
  5. Te-ai descurcat foarte bine, chiar mi-a plăcut maratonul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitări,Pufulețule,te-ai descurcat excelent!Eu încă mai rămân la vechiul meu challenge de o carte pe săptămână.Cred că e suficient pentru mine,la liceu e destul de greu să le faci pe toate :( .

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubitica draga, sa nu deteriorezi ochisorii tai draguti, asta am patit si eu, cand eram de varsta ta, citeam si citeam pana cand m-am trezit chioara :)) Nu vreau sa te sperii, iti doresc multa sanatate si spor la citit. Pupici!

    RăspundețiȘtergere